Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) گفت: نکته ای که در تهران اتفاق افتاده است و قابل تامل می باشد این است که امسال بنا به دلایلی اجازه برگزاری این مراسم را در مصلی ندادند، در حالی که این مراسم مردمی است و دولتی نمی باشد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، داوود منافی پور ظهر امروز سه شنبه(۱۳شهریورماه) در نشست خبری شانزدهمین مراسم بزرگداشت جهانی حضرت علی اصغر(ع) با بیان این مطلب که در سال گذشته این مراسم در حدود چهارهزار و پانصد نقطه ایران و جهان برگزار شد، اظهار داشت : ما در دو بخش مجمع جهانی علی اصغر(ع) را برگزار می کنیم و طبق برآوردها پیش بینی شده است که بیش از ۵۳۰۰ جلسه در ایران و ۴۱ کشور جهان برگزار شود اما براساس منابع غیررسمی بالای ۶هزار جلسه برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: بزرگترین اجتماع شیرخوارگان حسینی در حرم علی بن موسی الرضا(ع) برگزار می شود و ما درصدد هستیم این مراسم را در شهرهای سنی نشین و سایر کشورها برگزار کنیم، دومین شهری که بروی آن تمرکز کردیم استان اصفهان است که اجتماع شیرخوارگان حسینی در میدان امام خمینی(ره) این شهر را خواهیم داشت.

 

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) تاکید کرد: نکته ای که در تهران اتفاق افتاده است و قابل تامل می باشد این است که امسال بنا به دلایلی اجازه برگزاری این مراسم را در مصلی ندادند، در حالی که این مراسم مردمی است و دولتی نمی باشد، در خارج از کشور نیز با افت روبرو بودیم و به دلیل گرانی ها اخیر لباس های شیرخوارگان تهیه نشده است.

 

منافی پور یادآور شد: گرانی ارز یکی از عوامل افت برنامه ها در خارج از کشور است، پارچه و هزینه ارسال باعث شده است که فرستادن لباس برای خارج از کشور با ۳۰ درصد پسرفت مواجه شود، کار دوخت لباس همایش شیرخوارگان حسینی به اتمام رسیده است، اما به دلیل عدم تمول و تمکن مالی نتوانستیم مانند سنوات گذشته عمل کنیم.

 

وی همچنین با رونمایی از نقشه جامع راهبردی مجمع گفت: کار تدوین این نقشه جامع ۲ سال به طول انجامیده است که چهار حیطه ایران، نظام بین‌الملل، فرهنگی-تبلیغی و فضای مجازی را در بر می‌گیرد و در تلاش هستیم که علاوه بر منابر شیعه و نخبگان جهان اسلام، پیام مظلومیت حضرت علی اصغر (ع) را به ادیان دیگر منتقل کنیم.

 

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) با بیان اینکه در کشور ۷۵ کارگاه دوخت لباس برای این مراسم فعال بوده است، خاطرنشان کرد: در آینده نه چندان دور کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان در دیگر کشورها را خواهیم داشت، این مجمع کاملاً‌ مردمی است و می‌توان ادعا داشت که بزرگ‌ترین NGO دنیا است که با حضور مادران و شیرخوارگانشان برگزار می‌شود.

 

منافی‌پور در پایان گفت: این مجمع وابسته به هیچ نهاد و ارگانی نیست، ما یک ریال کمک از هیچ نهاد دولتی نگرفته‌ایم و کاملاً با کمک‌های مردمی به اینجا رسیده‌ایم.

پایان پیام/523

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس خانه های نور سیدعباس صالحی کانون های مساجد سبک شوتوکان مسابقات قهرمانی کاراته بانوان کشور هرمزگان افزایش قیمت رکود مسکن اهمیت شیرخوارگان حسینی همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

فکر می‌کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی‌تر است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی و دغدغه‌های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می‌کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسائل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.

بخشی از این امر در حوزه‌های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می‌گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه‌های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می‌کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون‌هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تأثیرگذار باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسائل اصلی در این استان می‌شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قائل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.

آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت‌های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.

در داخل استان ظرفیت‌های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی‌تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.

دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از ۹۰ درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.

فکر می‌کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه‌ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تأمین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.

باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.

کد خبر 6098587

دیگر خبرها

  • اقتصاد تولیدمحور تهدید‌ها را به فرصت تبدیل می‌کند
  • یکصد و سی و نهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم برگزار شد
  • مجمع شهرداران آسیایی میزبان نقش بهشت شیراز
  • خیران آبرسان فرشتگان حیاتبخش/گامی بلندبرای آبرسانی به مناطق محروم
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • آیین افتتاح سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران